Статті

Статті

11.05.2021
Самогон считается не особо популярным напитком среди барменов, потому что классических дистиллятов просто нет в барах и клубах. Тем не менее вкус этого напитка можно назвать довольно интересным и подходящим для приготовления коктейлей.
09.05.2021
Фронтові 100 грам - це пам'ять солдата, Адже вони воювати допомагали колись. На війні вимір був інший
07.05.2021
7 переваг самогоноваріння, дуже коротко і по суті. Можна купити рибку та з'їсти, можна купити вудку та ловити рибу щодня.
07.05.2021
  Горілка є традиційним напоєм. Горілка – це продукт сучасних високих технологій, найчистіший, без домішок та стороннього запаху. А чи запитували Ви: з чого її роблять горілку? Начебто відповідь однозначна, звичайно ж, зі спирту.
07.05.2021
Інструкція до Авторського самогонного апарату
05.05.2021
Самогон є спірним продуктом. У нього є величезна кількість прихильників, але людей, які приймають цей продукт «в багнети», теж не мало. У цій статті ми розглянемо деякі факти з цього виробу.
01.05.2021
Сучасні самогонні пристрої призначені для виготовлення якісних алкогольних напоїв. І питання про те, чи потрібен сухопарник у вигляді обов'язкового доповнення до дистилятора, є актуальним для самогонників-початківців.
29.04.2021
Не знайдеться народу, який не мав би свого національного напою. Найчастіше ці напої — алкогольні. Шнапс називають німецькою горілкою або німецькою самогоном, проте невірно вважати, що це результат одного рецепту.
27.04.2021
Голови починають закипати у температурному діапазоні 65-68°C; етиловий спирт (тіло) закипає при 78°C; "хвости" закипають при підвищенні температури до 83-85 ° C; вода – при 100°C.
26.04.2021
Переваги та недоліки використання самогонного апарату з мідним змійовиком. Але що ж у міді є такого, що навіть в епоху апаратів із нержавіючої сталі ми до неї не рідко повертаємось?
1 ... 10 11 12
Ми використовуємо cookies для покращення якості нашого сервісу