Авторський Самогонний апарат 5в1 на 9л + термометр + 1сухопарнік, непротічних, дистилятор, дистилятор.
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Самогонный аппарат
АВТОРСЬКИЙ САМОГОННИЙ АПАРАТ
КЛАСИКА ТРАДИЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ САМОГОНОВАРЕННЯ
(5 в 1. самогонний апарат, бродильня, дистилятор, скороварка, каструля)
1. Самогонний апарат під будь-яку плиту: газ, індукція, електроплита, відкритий вогонь.
2. Якісний, економний та швидкий дистилятор питної води.
3. Каструля з нержавіючої сталі з багатошаровим антипригарним дном.
4. Скороварка (домашній автоклав) для приготування улюблених страв.
5. Герметична бродильна ємність для приготування браги.
Самогонні апарати ручної роботи виготовлені з нержавіючої сталі та міді, що позбавляє сторонніх запахів, але при цьому зберігає смак і аромат напою.
В комплект входить:
Авторський Самогонний апарат (дистилятор) на базі скороварки не проточний мідний змійовик
-9л скороварка нержавіюча сталь з антипригарним дном
-аналоговий гільзовий термометр
-мідний змійовик 3метра з переходом 1/2 дюйма
-1шт сухопарник
нержавіюча сталь 3шт 60/60см
- перехідник-герметизатор для бака охолодження
-підривний клапан для скороварки
-силіконові прокладки
-спиртомір
-інструкції
.
.
МИ СТВОРЮЄМО І ВДОСКОНАЛЮЄМО НАШІ АПАРАТИ ЩО БИ ВИ ОТРИМАЛИ ЯКІСНИЙ ПРОДУКТ!!!
1. Апарати мають багатошарове капсульоване дно, що дозволяє завантажувати густі зернові, фруктові, винні браги. Феромагнітна нержавіюча сталь дозволяє працювати з будь-якою поверхнею, що нагріває: електроплита, газова плита, індукційна плита, відкритий вогонь і т.д.
2. Термометр дозволяє дотримуватись температурного режиму та проводити більш тонку фільтрацію парів, що значно підвищує якість алкоголю та дає можливість більш точної дробової перегонки.
3. Всі компоненти наших апаратів виключно з харчових нейтральних матеріалів, які не вступають в реакцію не віддають продукту запахи або присмаки вони не схильні до корозії і розрахована на роботу з високими температурами.
4. Ми використовуємо єдиний стандарт для всіх елементів і комплектуючих 1/2 дюйма, ви можете легко модернізувати прибирати або додавати компоненти
5. Сполучні трубки пружно гнучкі ви можете згинати їх і надавати їм зручну форму. Висотою шланга ви регулюєте додатковий бар'єр, не дозволяючи важким елементам долітати до змійовика, пропускаючи лише легкі пари.
6. Складання апарату займає в середньому не більше 5-7 хвилин. Всі елементи з'єднуватимуться американками з силіконовими прокладками протягом декількох хвилин без ключів (закручуються руками)
7. Сухопарники з нержавіючої сталі дозволяють проводити подвійне очищення продукту, а використовуючи кришки під скляні банки, ви можете поекспериментувати з ароматизацією напою.
8. Ребриста структура сполучних шлангів вловлює та конденсує на ребрах шкідливі сторонні фракції та зайву воду, додатково очищуючи та зміцнюючи продукт.
9. Проточні холодильники мають об'єм 2500мл. і потужний мідний змійовик довжиною 250см що дозволяє їм працювати в режимі самопливу (без тиску) що дозволяє максимально знизити витрату води до 25 літрів на годину, налаштувавши цівку трохи товщі за сірник.
10. Кришка-сухопарник для скляної банки може працювати у трьох режимах: сухопарник, барботер, ароматизатор. Кришка підходить під звичайну домашню банку, не вимагає додаткових прокладок, не коле банку при нагріванні і її можна замінити просто відкрутивши 2 гайки.
11. Мідний змійовик благотворно впливає на смак напою, роблячи його м'якшим, а за рахунок високої теплопровідності підвищує конденсацію за винятком втрат продукту та мінімізуючи запахи.
12. З'єднувальні шланги з нержавіючої сталі пружногнучкі (за рахунок ребер жорсткості шланги залишаються в тому стані, як ви їх зігнули) це дозволяє розмістити апарат на будь-якій поверхні столу.
13. Не бійтеся втратити або зламати якусь частину апарату, всі запчастини та компоненти можна докупити окремо не тільки у нас, а й у звичайному магазині харчової сантехніки.
14. Мідні змійовики як пружини регульовані по висоті і розтягуються до 2х метрів за рівнем охолоджувальної ємності, так само розгинаючи останній виток, ви можете відцентрувати змійовик у вашій ємності.
15. Ми не використовуємо паяння чи зварювання, всі елементи можна самостійно розкрутити, замінити чи модернізувати.
УНІВЕРСАЛЬНИЙ КОНСТРУКТОР Avtor Gon.
На фото представлені лише кілька варіантів комплектації дистиляторів. Завдяки єдиному стандарту 1/2 дюйми Ви можете підібрати свій індивідуальний комплект.
Доставка: Новою Поштою, УКРпоштою, Самовивіз.
Зателефонуйте прямо зараз ☎ 0688248342, ☎ 0508842466, ми проконсультуємо і допоможемо вибрати саме те, що Вам потрібно!
ІНСТРУКЦІЯ:
Загальні вказівки
1.1. Самогонний апарат призначений для виробництва напоїв, що базуються на процесі дистиляції в домашніх умовах.
1.2. При покупці виробу перевірте комплектність та відсутність механічних пошкоджень.
1.3. Перед використанням виробу обов'язково ознайомтеся з цим посібником з експлуатації.
2. При отриманні апарата новою поштою дайте йому провітритися не менше 24 годин. При першому використанні прокип'ятіть 10-15 хвилин звичайну воду, щоб очистити і промити всі елементи апарату. В апараті використовується харчовий силіконовий клей на оцтовій основі, після 1-2 перегонів оцтовий запах зникне.
ЗБИРАННЯ І РОЗБІРКА апарату не вимагає ключів, всі вузли закручуються руками.
4. Вимоги щодо безпеки.
Користувач несе повну відповідальність за безпеку при використанні виробу.
4.1 Перед використанням виробу уважно прочитайте посібник користувача.
4.2 Не заповнюйте основну ємність більш ніж на 4/5 об'єму.
4.3 Не нагрівайте виріб без води. Мінімальна кількість води не менше ¼ об'єму.
4.4 Будьте обережні, поверхня виробу гаряча, стережіться опіків.
4.5 Під час нагрівання на газовій плиті полум'я не поширюється за межі виробу.
4.6 Після кожного застосування мийте виріб гарячою водою із застосуванням рідкого миючого засобу. Не використовуйте абразивні миючі засоби для чищення.
ВАЖЛИВО! Для нормальної роботи апарата необхідно тоненька цівка води в змійовику, НЕ ВКЛЮЧАЙТЕ СИЛЬНИЙ НАПІР ВОДИ і стежте, щоб не перегиналися шланги підведення і відведення.
5. Влаштування виробу.
1. Термометр
2. Кришка основної ємності
3.Основна ємність
4. Сухопарник
5. Шланг для підключення охолодження
6. Клапан для використання в режимі скороварки
7. Перехідник на кран для підключення охолодження
8. З'єднувальні шланги
9. Вхід у сухопарник
10. Вихід із сухопарника
11. Випускний штуцер
12. Зливна трубка
13. Впускний штуцер
ВАЖЛИВО! Перед кожним використанням виробу перевірте працездатність клапана безпеки. Клапан безпеки при відмові або несправності в роботі забезпечує зниження внутрішнього тиску та зберігає його на рівні робітника.
Правильно підключіть охолоджувач. Нижній штуцер це вхід води від крана, верхній штуцер вихід води в мийку, не створюйте тиску в холодильнику, вода повинна текти невеликим струмком без тиску. Не використовуйте затискачі та хомути для кріплення шлангів для підведення води до холодильника.
6.Порядок підготовки та робота.
6.1 Розпакуйте виріб. Протріть корпус і деталі чистою вологою тканиною.
6.2 Зберіть виріб.
ВАЖЛИВО! Гайки металевих шлангів закручувати РУКАМИ без використання ключа.
6.2.1 Викрутіть гайку гофрованого шланга 8( 50см) (див. фото-схему) одним кінцем в отвір основної ємності, а іншим у вхід у сухопарник 8 (менший отвір з трубкою всередині сухопарника).
У моделі з двома сухопарниками спочатку з'єднайте сухопарники між собою з'єднувальним гофрованим шлангом (30см) у наступному порядку: більший отвір першого сухопарника з'єднуємо з меншим отвором із трубкою всередині другого сухопарника.
6.2.2 Вкрутіть гайку гофрованого шлангу 10 (30см) одним кінцем у вихідний отвір сухопарника 10 (більший отвір без трубки всередині), а іншим у вхід в охолоджувальну ємність (отвір у кришці охолоджувальної ємності).
6.2.3 Підключіть гнучкими шлангами воду для охолодження: до штуцера 13 – введення води, до штуцера 11 – стікання води (див. фото-схему).
6.2.4 При появі конденсату зі зливальної трубки 12 відрегулюйте нагрівання основної ємності 1 і подачу води на охолодження в ємність охолодження.
6.3 При використанні основної ємності в якості скороварки необхідно клапан безпеки з перехідною гайкою вкрутити в отвір в основній ємності (замість гофрованого шлангу). У момент закипання вмісту в каструлі перевірте працездатність клапана.
Сухопарник-кришку перед використанням змастіть олією зіткнення з банкою. Розкручує кришку тільки після остигання банки.
Самогонний апарат можна використовувати і для приготування благородніших напоїв, таких як віскі (рецепти можна знайти в інтернеті).
Доставка по всій території України Новою Поштою.
Самогонні апарати серії призначені як для початківців, так і досвідчених користувачів. Вони мають високу якість матеріалів, покращені технічні характеристики. У процесі перегонки спиртовмісних сумішей всі пристрої забезпечують майже повну відсутність характерних запахів у приміщенні та високу якість готового продукту. Самогонні апарати виготовляються лише з високоякісної нержавіючої сталі.
Самогонний апарат, він же перегінний куб, він же дистилятор - пристрій, що служить для отримання міцної рідини, що містить дистилят, шляхом перегонки браги з менш високою концентрацією дистиляту.
Таким чином самогонний апарат відокремлює легкокиплячі компоненти (етиловий спиртовмісний) від важкокиплячих (вода, сивушні олії), в результаті чого в кінцевому продукті (самогоні) підвищується концентрація дистиляту і, відповідно, знижується концентрація води та сивушних олій.
Справа в тому, що на початку кипіння браги з неї википають переважно легкокиплячі компоненти, а в міру кип'ятіння концентрація не потрібних нам важко киплячих компонентів зростає (а дистилят з браги в цей час витягнутий ще далеко не весь). Та й на початку кипіння важкокиплячі компоненти все одно присутні в парі за рахунок випаровування, що значно погіршує якість самогону.
Система самогонного апарату заснована на трьох етапах:
-Нагрівання браги
-Випаровування браги
-Конденсація парів у самогон
Самогоноварінням люди почали займатися дуже давно, історія самогону налічує багато століть. І, природно, за цей час накопичився не малий досвід! Я розповім Вам як зробити самогонний апарат своїми руками та перегнати на ньому якісний самогон у домашніх умовах.
Самогонный аппарат