Горілка є традиційним напоєм. Горілка – це продукт сучасних високих технологій, найчистіший, без домішок та стороннього запаху. А чи запитували Ви: з чого її роблять горілку? Начебто відповідь однозначна, звичайно ж, зі спирту. А спирт виробляють із зернових культур. Начебто теоретично все так, але чи так насправді? Ще в 19 столітті довели, що виробляти спирт можна майже з будь-якого органічного продукту. Спирт можна робити із соломи, сіна, моху, різних порід дерева тощо. А в 20 столітті довели, що чисельний спирт можна отримати хоч дерев'яної тирси, хоч з нафти! Дивним є той факт, що між нафтовим та зерновим спиртом Ви не відчуєте жодної різниці! За офіційними даними, жодні лабораторні дослідження не зможуть знайти відмінності між синтетичним (нафтовим), гідролізним (опилочним) спиртом від класичного, зернового.
Доктор медичних наук Володимир Потрібний понад 20 років разом із співробітниками лабораторії Інституту токсикології займається вивченням впливу токсичних речовин в алкоголі на організм людини. Результати досліджень довели, що так званий "самопальний", класичний російський самогон ніяк не пов'язаний зі зростанням смертності в результаті алкогольних отруєнь. Виготовлений шляхом дистиляції, з дотриманням класичних рецептів, міцний алкогольний напій, згідно з визначенням, ніяк не може бути токсичним. Ці результати були підтверджені вивченням динаміки алкогольних отруєнь. Так, у розпал антиалкогольної компанії у 80-х роках, коли самогоноваріння процвітало, смертельні випадки внаслідок алкогольних отруєнь не перевищували 6,9% отруєнь на рік. Серйозне зростання смертності стало спостерігатися в розпал заборони самогоноваріння, в 1994 році, коли 37% людей, які отруїлися алкоголем, мали летальний кінець. Після 2001 року частка смерті в алкогольних отруєння пішла на спад, саме в цей рік було офіційно дозволено домашнє самогоноваріння.
Крім того, колегами Володимира Нужного було доведено, що надчистий алкоголь, яким є спирт-ректифікат, виготовлений синтетичним або гідролізним шляхом (яким найчастіше є горілка, що продається на прилавках магазинів), є набагато шкідливішим за більшою кількістю показників, ніж напій, вироблений з якісних продуктів за допомогою самогонного апарату , що має у своєму складі невелику кількість домішок. Слід звернути увагу читача на те, що такі відомі у всьому світі напої, як коньяк , віскі, текіла, ром тощо. виробляються таким самим способом, як і класичний російський самогон , шляхом перегонки якісної, строго регламентованої сировини на самогонному апараті.
Різниця горілки від самогону полягає якраз у кількості домішок, що містяться. Так, повністю очищений від домішок спирт, розбавлений водою, є горілкою. Самогон же має невелику частину цих домішок, саме вона і надає самогону чудового аромату, смаку тієї сировини, з якої був виготовлений самогон. Але варто звернути увагу на те, що надлишок сивушних масел так само спричиняє згубний вплив на організм людини. Справа в тому, що сивушна олія є до певної міри інгібітором окислення алкоголю в організмі, в результаті якого утворюється оцтовий альдегід, що негативно впливає на організм (зокрема, важке похмілля). Сивушне масло, сповільнює процес окислення спирту в організмі, в результаті чого п'янкий ефект стає більш вираженим, контрольованим, а похмілля є набагато менш важким, ніж від повністю очищеної горілки.
Як відомо, навіть у Великому Енциклопедичному словнику сказано, що самогон має набагато згубніший, ніж горілка, ефект на організм. Але це чиста пропаганда, яка велася для захисту державної монополії алкогольного виробництва! Адже немає жодної наукової роботи, присвяченої вивченню впливу на організм людини токсичних речовин, що містяться в самогоні, порівняно з горілкою . Саме цьому вивченню професор Володимир Нужний присвятив свою роботу і довів, вплив самогону має набагато менш згубний ефект на організм у порівнянні з горілкою, що продається в магазині! Адже самогон , виготовлений в домашніх умовах, апріорі є якіснішим, смачнішим напоєм, тому що він виробляється з відомих Вам продуктів. Горілка набагато дешевше у виробництві, тому що спирт, що не містить жодних домішок можна отримати, на відміну від самогону, з практично будь-яких, навіть неорганічних продуктів.
Підходьте до вибору алкогольних напоїв з розумом! Для того, щоб убезпечити себе від неякісних алкогольних напоїв, необхідно купити самогонний апарат і почати виробництво міцних алкогольних напоїв у домашніх умовах з натуральних продуктів, дотримуючись нехитрих традиційних технологій і рецептів. На сторінках нашого інтернет-магазину Ви знайдете великий асортимент самогонних апаратів та всього необхідного для домашнього виробництва міцних алкогольних напоїв, а також рецепти самогону та всю необхідну інформацію! Авторский самогонный аппарат!